miercuri, 27 august 2008

Operatiunea: Pasagerul Clandestin !

Acum cateva zile cum se intorcea el spre casa din oras, prietenul nostru Avaton a zarit pe strada un shobolan mort... ce s-a gandit el? Se pot intampla multe cu un shobolan mort asa ca n-a stat pe ganduri prea mult si l-a bagat in punga. Ajuns la mosor a ascuns punga cu mortaciunea in spatele televizorului (Avem televizor, vezi postul de mai jos). Goro, curios din fire vroia neaparat sa afle ce este in punga, desi Avaton l-a averizat in nenumarate rinduri ca nu are ce cauta acolo. A luat Goro punga in mina si a inceput sa maseze shobolanul in tentativa de a descoperi cam ce ar fi acolo.. haine nu sunt! Avaton, ce e aici ma? Se simtea asa, carnos.


Pasagerul clandestin

Si desface punga la gura, vede mortaciunea, moment in care incepe sa tzipe ca o fata virgina in fatza a zece puli sculate si o rupe la fuga afara din gradina. Acum intervine Sabrin, creierul operatziunii, cel ce a venit cu ideea de a introduce shobolanul mort in ghiozdanul lui Moldoveanu, momentul era prielnic deoarece victima nu se afla prin preajma. Cine il planteaza?

S-a incumetat Pap sa puna mina pe punga cu shobolanu, a legat-o la gura si era gata sa il bage in ghiozdan, dar nu avea cum sa deschida fermoarul asa ca ii zice lu Avaton sa-l bage. Asta ii deschide frumos fermuarul, si ii zice lu Pap sa-l arunce acolo. Pap arunca Shocatele inauntru, fermuarul este inchis si toata lumea tace.

Planul initial era sa vedem cate zile sta Moldoveanu cu shobolanu mort in ghiozdan, mai ales ca are trei pisici acasa: Morena, Ducesa si Nikita, oare cum reactionau alea cand simtzeau miros de mortaciune? Intre timp m-am intors si eu de acasa, si aflasem de isprava lor de la fratimiu. Moldoveanu a inceput sa se ia de mine ca de ce mi-am luat eu mincare de la "Madonnas" (Mc), moment in care i-am zis sa se duca sa caute animale moarte in padure :))
Bla bla bla.. s-a pishat moldoveanu, si-a luat ghiozdanul si a plecat, nu stiu unde... numai ca la scurt timp dupa asta Avaton primeste un telefon, Moldoveanu gasise shobolanu si il sunase direct pe asta ca el era vizat ca principalul autor.

Din spusele lui Moldo am intezeles ca a deschis ghiozdanul si a luat punga in mina fara sa stie ce e acolo si o pipaia, avea senzatia ca este o banana storcita, dar ca si la Goro senzatia era una carnoasa... a desfacut punga si s-a ingrozit...De aici nu mai stiu exact ce s-a intamplat ca nu am fost cu ei, dar cand s-a intors la mosor, era trist si posomorat. Asta e, glumele proaste sunt cele mai bune glume! Scuze Vlad!

13 comentarii:

Unknown spunea...

vreau sa rectific cateva detalii.........practic eu am bagat sobolanul in ghiozdan, dar cum sa intamplat: am luat punga din mana lui avaton cu intentia sa o leg ca nu cumva sa iasa sobolanul (care NU mirosea a mortaciune), dupa care Avaton sa asezat pe banca nepasator iar eu am vrut sa ii dau punga, spunandui: "Bavaton bagal tu sa nu zica vlad ca lam bagat eu" Avaton deschide ghiozdanul in care era un hanorac, iar eu nu am fost de acord sa il bagam acolo si am incercat in celalalt buzunar unde nu era nimic important. Avaton deschide buzunarul, imi spune: "Hai ma aruncal aici, ii spuneti ca lam bagat eu, puuulaa mea!!", fermoarul sa inchis, toata lumea a luat loc si neam vazut de treaba crezand ca moldoveanu va gusta gluma (dar nu a fost lasat). :D DACA CINEVA MA CONSIDERA PE MINE VINOVAT CU CEVA SA VINA SA IMI SPUNA IN FATA NU SA VORBEASCA CU PRIVIREA PE SUS...

Unknown spunea...

si mai tin sa precizez un lucru: SOBOLANUL ARATA MAI BINE IN REALITATE DECAT IN POZA.

Anonim spunea...

0-------------------------------------

ces spunea...

cat e scoru acum? 4-0 ? :))))

Anonim spunea...

E meci la tv?! Cine are 4-0 ?

ces spunea...

eu cred ca avaton conduce cu 4-0 ;)

ces spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Asta in afara de faza de cand a baut fanta cu pisat in ea? :D

ces spunea...

plm :)) bai anonim :))) tu si chinezii ce mai inventati ;) daca iti dai numele te credem :)

ces spunea...

oricum esti singurul on line in lista mea...dintre astia de la mosor vorbind :)

Anonim spunea...

Pacat ca nu sunt de pe la voi de acolo...

ces spunea...

daaaaa :)))) culmea :))) esti un oare care vizitator care defapt nici nu ne cunosti :))) dar totusi,ca prin minune..sti k avaton a baut fanta cu nush ce :)))) tu gandesti?

ces spunea...

si sunt vorbele tale :))) n-ai cum sa mai minti acum...am prea multe dovezi :)) nush dc n-ai curaj sa-ti dai numele :))) lasuleeeeeeee :)))