duminică, 17 august 2008

Agregatu a avut cureaua rupta


Am fost si noi la concurs de graffitzi, "Agregatul de 4 Elemente" cu gandul sa desenam ceva ok, sa ne distram si sa ramanem si cu niste spray-uri. Ca sa fim siguri ca iese bine, i-am chemat si pe baietzii din constantza, (EPC) As si Bush sa ne ajute, lor li s-au alaturat Fuxer si Sage. In total eram 7 in echipa, chiar daca am fi castigat premiul cel mare (700 euro cash) puteam sa ne stergem cu bancnotele la fund, 100 de euro de om pentru o zi intreaga de munca la 40 de grade celsius, mai bine ca n-am castigat. La 9 dimineatza, sambata 16 august, eram toti in Herastrau, unii se ascundeau de soare pe sub copaci, altzii montau ultimele panouri, catziva voluntari s-au apucat sa dea cu lavabila pe rigips, totul ca sa inceapa mai repede concursul.

Si a inceput, ne-am luat tuburile, s-a dat tema: "Hall Of Fame" si ne-am apucat sa punem ideile pe hartie ca apoi sa le extindem pe panou. Planul nostru era simplu...faceam si noi 7 tablouri, fiecare isi scria numele in tabloul respectiv, ca si cum ar fi fost un Hall of fame real, plasam tablourile intr-o camera tapetata ai carei peretzi se decojeau si in spatele tapetului se vedeau caramizile, in mijloc am hotarat ca puneam un tablou mare pe care sa scrie Hall Of Fame, si asta era, taa dam.


La o ora distantza dupa ce ne-am apucat de desenat, o pala de vant mai puternica ne-a luat pe la spate panoul si a dat cu el de pamant. Praf, tzandari, pulbere, zdrang, trosc, toate cele 12 bucatzi de rigips s-au desprins de pe scheletul de lemn si s-au spart. Bravo ma, hai ca am castigat ! Ne-am ales si noi cu spray-urile aproape pline. Bine ca al nostru a cazut la inceput si nu am apucat sa desenam mai mult cum au patzit cei din JCK al caror panou a cazut mult mai tarziu, cand se apropiau de final. Din punctul meu de vedere consider ca tot raul a fost spre bine...nu am castigat noi concursul dar ne-am ales fiecare cu cite 6 tuburi pline si nici nu am stat toata ziua in soare sa facem insolatzie. Plm, lasa ca desenam data viitoare!

3 comentarii:

Anonim spunea...

bai..panoul a cazut pentru ca nu a facut fata greutatii numelor noastre!:))

Anonim spunea...

=)) imi place comentariul asta :))

Anonim spunea...

celor din JCK le-a cazut panoul dupa ce au luat bancile ce stateau pe picioarele suportului(tocmai ca sa nu fie probleme)