vineri, 20 iunie 2008

Tziganii, scuteru si bordura !

Plecat cu treaba spre cartierul Berceni, la semaforul din intersectia Doamna Ghica aveam in fatza o alta masina gata sa plece la culoare verde, spatiul dintre mine si masina din fatza era suficient de mare incat sa incapa un scuter pe perpendiculara, ceea ce s-a si intamplat. Patru "smecheri de cartier", tzigani naturali cu cromozomi afectatzi de la nastere de retard, calare pe doua scutere s-au gandit sa traverseze Soseaua Colentina exact printre masini, prin fatza mea. Nu, nu aveau casca, probabil nici legislatzia citita, dar aveau tricouri cu sclipici si cercei cu diamant in urechi.

Excact in momentul in care ei erau opriti in fatza mea si nu puteau sa inainteze din cauza masinii paralele cu mine, semaforul a trecut pe culoarea verde. Eu, rasist din fire si iute la minie cand vine vorba de tzigani, am accelerat puternic si m-am facut ca intru cu masina in ei in timp ce claxonam haotic, tziganii au inceput sa tzipe si sa urle de parca eu eram in ilegalitate, moment in care am inceput sa aduc injurii la adresele mamelor lor dar si rudelor decedate. Intr-un final "tziganii imputzitzi" (si presedintele nostru drag vorbeste asa)s-au pus in miscare, m-am pus si eu si mi-am vazut de drum pina la primul semafor care l-am prins pe rosu, si anume, cel in dreptul caruia poti face la stanga spre Piata Obor. E, da ce sa vezi...doi dintre tzigani veneau cu pletele in vant dupa mine cu cazanu lor de scuter, probabil isi imaginau sa sunt pe un circuit de curse MotoGP si se intrec cu Valentino Rossi. Scopul l-am aflat abia cand m-am oprit la semafor... doua flegme zemoase pe geamul meu din dreapta. Cred ca si-au supt toate maselele pline de carii, bubele de pe cerul gurii si mucii de pe caile nazale ca sa faca rost de toata saliva respectiva. Au dat flegma tziganeasca si au plecat de unde au venit incalcand culoarea rosie a semaforului.


La semaforul respectiv aveam in fatza un curier cu o motocicleta, imediat dupa ce am realizat ca cei doi tineri de etnie rroma, adica TIGANII NESPALATI mi-au trantit slobozul oral pe geam am intrat intr-o stare de nervozitate greu de descris. Am accelerat la maximum, am tras de volan la dreata sa ocolesc motociclistul din fatza, am trecut pe rosu si am facut stanga cu un scartziit de rotzi infernal. Nebun de nervi vroiam sa intru cu masina in scuterul ciorilor si sa ii imprastii pe carosabil, sa pun frana pe capul lor si sa le tarshai creierii sub cauciuc ca apoi sa dau inainte si inapoi si inainte si inapoi si inainte si inapoi pina se usca flegma lor pe geamul meu.

Astia speriatzi au crezut ca scapa daca se baga cu scuteru pe totuarul din fata Kaufland-ului, da am bagat si eu masina dupa ei pe trotuar si am accelerat(chiar aveam de gand sa intru in ei, mortzi lor de tzigani boratzi, cata puscarie poti sa faci daca omori 50- 100 de tzigani pina te prinde politzia?) speriatzi clar de nebunia mea au ales o varianta mai putin sigura de a scapa de mine si anume sa sara peste bordura si scoarul de intrare in hipermarket, lucru pe care eu nu l-am facut... nu aveam de gand sa imi fut masina, da daca nu era bordura aia acoloooo! Oricum, am asistat la disperarea lor in momentul in care erau sa cada sa se faca zob pe strada din cauza scuarului. Eu am oprit masina pe trotuar in fatza la Kaufland, mi-am scos servetzelele din buzunar si am sters flegmele de pe geam dupa care mi-am vazut de drumul meu spre Berceni !

Nu ma las pina nu calc un cioroi cand traverseaza ilegal !

3 comentarii:

ces spunea...

ca tot a venit vb de tigani :)

http://www.youtube.com/watch?v=cDA2kMea9eU&feature=related

Anonim spunea...

Oh da! Un post foarte bine scris (si trait) cum n-am mai vazut de multa vreme. Un post care m-a uns pe suflet!

Vai cata mu....lta le-as mai da si eu cand ii vad pe la semafoare pe scutere, fara casca, fara reguli de circulatie invatate, fara griji!

E fix scenariul derulat de n ori in capul meu atunci cand ii vad cum circula fara pic de constiinta. "Ce-ar fi daca ar veni unul acum si le-ar rupe capul?"

VdG spunea...

Prea tare. Oricum nu sunt de acord sa-ncerci sa treci peste un tigan. Ceea ce nu intelegi tu e ca si ei sunt oameni, au un suflet, au familie care ii iubeste ......NOT.
Bag pwla in mortii lor de ciori proaste care ne fac de ras peste tot. Unde e mah Hitler cand ai nevoie de el? :)