duminică, 8 iunie 2008

Goro si dentistul fermecat



Dintzii praf cu cheltuiala se tzin in viatza! Pentru asta exista dentisti, unii mai scumpi altzii mai ieftini. Asta de il chinuie pe Goro nu e nici ca icrele negre de scump da nici ca pufuletzii lotto de ieftin, e asa ca painea... intermediar. Si ca tot vorbeam de fainoase... sa intram in paine. Actiunea are loc Vineri, ziua in care Goro avea programare la dentist si Avaton murea prin subsoluri fictive (asta e alta poveste). Micutzul cu probleme de ordin dentar intra in cabinetul medical, se aseaza pe scaunele de asteptare (a tinut sa precizeze ca erau la 90 de grade) si asteapta si asteapta si asteapta. Orele de la scoala si antrenamentele de la Rugby(a mintzit ca a fost a antrenamente) aproape ca l-au doborat, fizic, psihic e mult mai greu. Zgomotul frezei dentare ii provoca un mare gol in stomac astfel ca isi directiona atentia catre fetele de la t.A.T.u care cantau in surdina piesa All The Things She Said in timp ce el nu mai putea de frica. Intr-un final intra in cabinet:

D: Esti obosit?
G: Da!
D: Ia sa vezi ca te fac sa adormi !

Zis si facut, "doctorul rabateaza scaunul la 180 de grade, ba nu la 170 de grade" zice Goro, care avea senzatia ca este la el in pat acasa, da ce ma... mai bine ca la el in pat, ziceai ca e pe o saltea de apa inconjurat de sirene care ii dau ambrozie (cozonac italian) si ii cantau la harpa. E acum daca patu era facut, normal ca Goro era gata gata sa adoarma, mai ales dupa 3 injectii cu anestezic, numai ca a realizat intr-un tarziu ca e la dentist, cand si-a simtzit gura astupata cu, citez: "Un servetzel, un tifon, pansament, un fel de cauciuc parfumat, nu stiu ce era exact. Mi-a astupat toata gura si a lasat doar maseaua. Si de frica am inchis ochii sa nu ma vada ca sunt acolo, ca eu daca inchid ochii dispar, a si tineam si pumnii asa stransi, era sa rup maneru de la scaun. Pina la urma a zis ca a terminat, si eu ce sa zic, na, dai un ban da stii ca nu-l mai ai. Si m-am asezat iar pe scaunul la 90 de grade, am stat 10 minute si am plecat! "

Un comentariu:

Avaton spunea...

ma jur nu pot citii tot textul asta, nu pot! cutia pandorei iar nu pot posta ca am uitat parola sau userul mama mama o adevarata aventura