miercuri, 25 iunie 2008

Glume proaste de mosor!

In fiecare seara "la mosor" trebuie sa apara cate o gluma proasta care sa ofenseze si sa irite unul sau mai multi membrii ai grupului, dar in acelasi timp sa aduca rasul haotic in gurile celorlalti.

Printre glumele din ultima vreme amintim:

1. Piata revolutiei: Ava ii ia sticla de apa din mina lu Marco si i-o arunca, apoi incearca sa-i arunce cu bricheta in paharul cu bere si nimereste pe linga. Marco, nervos arunca tot paharul cu bere catre Ava si il uda din cap pina in picioare si odata cu el si pe Bobina (victima colaterala). Ava ca sa se razbune se duce la Marco si ii toarna paharul cu bere in cap.

2. Satana il roaga insistent pe Guru sa-si puna tricoul pe el ca este hidos, asta refuza cu inversunare moment in care eu scot guma din gura si i-o lipesc pe parul de pe piept. Guru trage de ea o intinde, o smulge, o rasuceste da degeaba, guma nu vrea sa se desprinda de pe parul moldoveanului asa ca apelez cu incredere la bricheta din dotare. Dau flacara mare si incep sa-i parlesc parul de pe piept, guma se topeste si il pica pe piele, parul se arde si pute ingrozitor, (porcu dreaq) lume rade cu lacrimi si eu odata cu ei, doar Guru suferea. Intr-un final reusim sa inlaturam "ciunga" da moldo a ramas cu o mare gaura in stufosu-i piept. A doua zi s-a dat mare intre gagici la water park cu lipsa smocului de par.

3. Am cumparat o sticla de apa plata cu gust de mere, dinaia cu dop de sugi la el. Ajung la mosor si o vede Moldo. "- Ce e aia, sampanie?"
Da, raspund eu si o agit tare de tot exact ca pe o sticla de sampanie ii scot dopu si il stroesc direct in ochi, la care asta nu a reusit sa mai zica decat : "tare !"

4. Ava si Ac au ramas la mine peste noapte, eu am adormit pe la 4 si ei au plecat pe la 6. Inainte sa plece au avut grija sa-mi faca cheile de la casa si masina disparute. Ma trezesc cu ochii insangeratzi pe la 11 a doua zi si dau sa plec la munca... pula chei. Am pus casa cu curu-n sus, degeaba. Il sun pe Ava si il intreb de cheile mele si asta imi spune ca sunt la mamica lui.
C:-Pai ce cauta cheile mele la mata?
Av:-Am zis ca ne ducem sa mancam si ne intoarcem, am luat cheile cu noi, da nu ne-am mai intors
C:-Pai vino sa-mi aduci cheile!
Av:- N-am cum, cheile sunt la maicamea si eu sunt la tzara!
C:-Si maicata e acasa?
Av:-Da!
C:-Si daca nu e?
Av:-Este ma!
C:-Ok, da de ce nu ati luat doar cheile de la casa?
Av:-Erau gramada, si am zis ca ne intoarcem
C:-Sa-mi bag picioarele trebuie sa ma duc cu autobuzu acum
Av:-Da du-te ma la maicamea!
C::-Si daca nu e acasa?
Av:-Este!
C:-Bine ma duc
La care asta ma intreaba daca le-am cautat bine.
C:- Normal ca le-am cautat bine!
Av:- Si in cuptorul cu microunde?
C:- Nu
Av:- Pai vezi acolo
C:-Mersi, hai pa!

5. Ac dupa ce s-a jucat cu Powerball-ul lui Marco s-a plictisit de el si l-a aruncat la gunoi

6. Intr-o seara calduroasa de vara, acum cateva zile mai multi baietzi au simtzit nevoia sa ramana in chilotzi. Si se simteau bine, atat de bine incat nu s-ar mai fi imbracat. Printre ei si Ces, care avea o pereche de chilotzei tetra numai buni sa fie ruptzi de pe el. Zis si facut, ma ridic pun mina pe elasticu' de la chilotzii omului si trag de el pina se rupe cracu stang, asta deja urla ca ramane in pula goala, trag mai tare si paraie si cracu drept. Gooool, cum l-a facut masa si isi proteja cu manutzele margelele dintre picioare in timp ce eu il biciuiam cu proprii lui chilotzi pe spate. Am vrut sa-i luam si hainele si sa-l trimitem asa acasa, da ni s-a facut mila de el si am zis sa-i dau zece mii sa se infasoare in ei, sau sa isi ia chilotzi noi.

7. Cand adoarme Goro e mereu rost de glume proaste
Ultima oara i-au bagat astia in gura un pachet intreg de tzigari facut bucatzi si omu nu misca. Asta dupa ce cu ceva timp in urma pulpele i-au fost desenate de sus pina jos cu markere permanente si nu si-a dat seama de asta decat dupa vre-o 3 ore.


2 comentarii:

Anonim spunea...

7 pachete pline de kent lung

ces spunea...

Mi-a placut aia cu keile in cuptoru cu microunde.Aia cu ces nu mi-a placut.ba da trebuia sa spui k bagi asta pe blog ca iti dadeam eu poze si cu goro cu alea in gura si cu noi in kiloti :-?? plm