joi, 12 iunie 2008

Cum sa dormi 5 ore in 3 minute !


Pentru toti cei care au probleme cu somnul dar nu au suficient timp liber exista o solutzie. Doctorul Mexicanu din Berceni, specialist in terapia de recuperare a orelor de somn pierdute te poate ajuta. Vrei sa dormi cinci ore in trei minute ? Nimic mai simplu...Doctor Mexi ne explica pe scurt metoda sa revolutzionara.

Dr.Mex: "Este foarte simplu, nu trebuie decat sa inchizi ochii, dar nu faci asta inainte sa te uitzi la ceas, odata ce ai verificat ora la care vrei sa incepi tratamentul asteptzi sa itzi apara ecranul albastru, exact ca atunci cand te uitzi la un DVD. Partea frumoasa la acest tratament este ca il potzi face oriunde, la scoala, in parc, la volan, in apa, in aer,imediat dupa ce ai sarit cu coarda elastica, oriunde. Dupa ce ai vazut ecranul albastru intrii in meniul principal, selectezi categoria vise, intrii in folderul respectiv si o sa iti apara in fatza ochilor inchisi toate visele pe ziua respectiva, in format thumnail. Acum selectezi visul pe care vrei sa il vezi... te uiti si tu putin la inceput si daca iti place te uiti la tot daca nu, derulezi si derulezi si derulezi pina ajungi la vre-o parte mai interesanta te mai uiti un pic, dai si pauza daca vrei sa studiezi detaliile... mai derulezi un pic si ai terminat cu visele pe ziua de azi. Acum vine partea cea mai importanta a tratamentului, deschizi ochii si te uitzi la ceas, in cazul in care au trecut doar 3 minute te poti considera un maestru al somnului rapid, insa daca observi ca durata in care tu ai inchis ochii este mai mare de 30 de minute inseamna ca ai dormit cam mult, sau ca ai derulatorul stricat! In conditziile in care un vis are cateva secunde in timp real dar in plan ireal poate sa ajunga la ore intregi este binevenit un asemeea tratament de recuperare a orelor de somn pierdute deoarece, tu nu faci nimic alt ceva decat sa-ti vizionezi visele asa cum sunt ele... in timp real. Mai simplu de atat nu se poate... inchizi ochii 3 minute si dormi cinci ore. Succes!"

Conraindicatzii ale tratamentului:
Incercati sa nu derulatzi prea repede deoarece visele sunt inregistrate pe banda magnetico-cerebrala si riscati ca aceasta sa se rupa si odata cu ea sa apara si o serie de complicatzii la nivel nevrotic, inceput de alzheimer, stergerea anumitor pasaje din memoria prenatala si postnatala, diaree, cefalee, limbrici.

Un comentariu:

ces spunea...

Acum selectezi visul pe care vrei sa il vezi... te uiti si tu putin la inceput si daca iti place te uiti la tot daca nu, derulezi si derulezi si derulezi pina ajungi la vre-o parte mai interesanta te mai uiti un pic, dai si pauza daca vrei sa studiezi detaliile...


deci n-am cuvinte :)))))