luni, 9 iunie 2008

Cum a murit Avaton vineri !



Nimic neobisnuit in ziua de la inceputul weekendului, si asta pentru ca eram ca de obicei in acelasi loc unde sunt in fiecare vineri... la munca, asteptand sa plec dreaq odata acasa ca nu mai puteam de somn. Si suna telefonul....era Moldo care cu disperare in glas ma intreaba daca stiu ceva de Avaton sau de Ac ca lui nu ii mai raspund la telefon nici unul. Ii zic sa se linisteasca si ca o sa ii sun eu. Ceea ce evident ca nu am facut, nu ca as fi uitat, ci doar ca nu aveam chef, ca stiu eu ca Moldo se agita mult si degeaba. Dupa inca jumatate de ora ma suna acelasi Moldo:


M: Coaie i-ai sunat pe aia?

C: Da, plm, la Avaton suna ocupat si Ac nu raspunde!

M: Ba.. eu sunt in groapa la Unirea, adica nu in groapa, pe marginea ei, cum ajung la subsol?

C: Pai ce cauti acolo ma? Ce subsol?

M: Pai am vb cu Avaton la telefon inainte sa te sun pe tine prima oara si mi-a zis ca el se intalneste cu Ac sa deseneze si ca trebuia sa ma intalnesc cu ei aici. M: Nu stiu, Ava a zis ca e la subsol!
C: Aha!
M: Si acum nu mai raspund la telefon, adica Ac a raspuns da a zis ca nu mai vine ca are treaba
C: Si Avaton e singur acolo?
M: Da coaie mi-a zis sa ma duc in groapa acolo, ca el e undeva la subsol.
C: Ce subsol ma?
M: Nu stiu, cica e pe aici pe undeva o intrare, sunt niste scari ascunse de niste trestii. Tu stii ceva?

C: Nu stiu ma, poate in cladirea aia de linga, aia de era Biblioteca!
M: M-am plimbat prin toata groapa si nu am gasit intrarea.
M: A zis ca vine sa ma ia in 15 minute si a trecut juma de ora si cand l-am sunat a zis ca nu mai stie sa iasa.. ca cica s-a ratacit! M-a pus sa iau si cico! si el nu mai apare.
C: Ok, lasa ca mai il sun eu !

Acum, daca prima oara nu am sunat pe nimeni am zis sa sun acum, si eu cand sun si nu imi raspunde nimeni mai rau ma enervez, mai ales ca eram ingrijorat. Exact asta se intampla, eu il sunam pe Avaton si nu raspundea nimeni, cred ca am sunat de aproximativ 20 de ori si nimic. Plin de nervi ma gandesc ca poate stie Ac ceva de el, si il sun si pe asta.
C: Salut, ce faci, ai treaba?
A: De ce?
C: Zi mah ai traba sau nu?
A: Sunt la gagicamea
C: A ok, scuze ca te-am deranjat

A: Nu m-ai deranjat, e ok, zii ?
C: Tu stii ceva de Avaton?
A: Nu, stiu doar ca trebuia sa ma intalnesc cu el si cu Moldoveanu in Groapa la Unirea, dar eu nu m-am mai dus.

C: Ok, faza e ca nu mai dam de el!
A: adica?

C: Plm nu mai raspunde la telefon, si Moldo zice ca ala e prin nu stiu ce subsol, si ca s-a ratacit pe acolo si ca nu stie ce sa faca pt ca nu stie pe unde sa intre sa il caute.
A: Nu, chiar nu stiu nimic

C: Ma rog, eu o sa plec mai devreme de la munca sa ma duc in Groapa la Unirea sa il caut cu Moldoveanu
A: Bine, sa ma anunti si pe mine ce ai facut.

C: Ok, pa!
A: Pa!
Nu am inchis bine cu asta ca am incercat sa-l mai sun de 10 ori pe Avaton... suna si nu raspundea. Pe fondul nervilor provocati de toata tevatura asta, nu am putut decat sa o ard foarte macabru si sa imi imaginez ca Avaton e cazut in vre-o gaura de prin subsolul unei cladiri, mort si, normal ca daca e mort nu mai aude telefonul. Le-am zis colegilor mei ca trebuie sa plec mai devreme sa "caut un mort intr-un subsol" si am "zburat" cu masina catre Groapa de la Unirea. Pe drum il sun pe Molodo din nou si ii zic sa ma astepte acolo ca vin sa il cautam impreuna pe Avaton. Inchid cu asta si continuu sa il sun pe Avaton, cand ajung pe la Arcul de Triumf ghici ce...PAUZA (acum intram in alta poveste care are legatura cu asta)

Ac si Avaton erau in Pipera pe dambul care a fost candva o groapa de gunoi. Si cum stateau ei doi asa cu ochii in soare... suna telefonul "tzrrr tzrrrr" cine era? Moldoveanu!

M: Ce faci ma?
Av: Bine!

M: Unde esti?
Av: Pe groapa!
M: Ba eu sunt pe la Unirea, ma astepti acolo ca vin si eu?

Av: Da ma, vine si Ac!

M: Ok, te sun cand ajung
Da, Avaton era in Pipera cu Ac, pe groapa de gunoi si Moldoveanu era la Unirea indreptandu-se catre Groapa de la Unirea.
M: Ba am ajuns, unde esti?

Av: In subsol!
M:Pe unde intru?
Av: Da ma, o iei in partea aia spre trestia aia si in spatele ei e o scara prin care cobori la subsol!
M: Bine hai ca o caut!
Dupa lungi cautari ale unei scari inexistente prin Groapa de la Unirea, Moldo il suna iarasi pe Ava care ii spune sa il astepte acolo unde e ca vine sa il ia in 15 minute. Dupa jumateatea de ora plictisitoare Moldo il suna dinou, asta ii raspunde, si la indrumarile shoptite de Ac la ureche ii spune ca s-a ratacit prin subsoluri si nu mai stie sa iasa, si ca sa vina sa il caute ca nu are de ce sa ii fie frica. Probabil ca Moldo a mai cautat prin toata groapa scara ce ducea la subsol si cand a vazut ca nu ii mai raspunde Avaton la telefon, m-a sunat pe mine ca sa rezolv eu problema. Nu aveam de ce sa ma agit ca stiam ca Ava mai are faze dinastea sa nu raspunda la telefon asa ca nu l-am sunat.
PAUZA s-a terminat
Asa... ajung la Arcul de Triumf si ghici ce? Raspunde Avaton
A:Da!
C:Unde esti?

A: Ai vorbit cu Moldoeanu?
C: Da am vorbit, zi unde Pula mea Esti?

A: Acasa!
C: Bagamias pula in capu tau de handicapat, eu plec mai devreme de la munca sa te caut mort prin subsoluri de cladiri parasite si tu stai acasa si nu raspunzi la telefon!
A: Ba da sa nu-i spui lu Moldoveanu ca ala e inca pe groapa la Unirea!
C: Stiu, in pula mea ca si eu tot acolo ma duc, ma duc sa ma intalnesc cu el ca sa te cautam pe tine boule, l-am sunat si pe Ac sa vad daca stie ceva de tine, am anuntzat pe toata lumea ca ai disparut.
A. Bine, da nu-i spune lu Moldoveanu !
C: Hai pa, sa vezi ce iti fac cand ajung acasa!


Dupa ce inchid cu asta il sun pe Moldo si ii zic sa plece dreacu acasa ca si-a luat-o rau de tot si ca Avaton e acasa de 2 ore. Si asta ca si mine a zis ca ii rupe picioarele cand ajunge acasa, eu inchid cu el si bufnesc intro criza isterica de ras in urma intamplarii fara precendet.
Finalul: Moldo ii da SMS lu Ava cu textul, "Ai 1-0!" Asa a murit Avaton vineri !

3 comentarii:

Marco spunea...

Vai sa-mi bag penisu ! :)) Eu de ce nu am stiut de faza asta ba nenorocitilor ! Ati tinut-o secret ca sa o scrieti pe blog sa fie SURPRISE ! :D va-n gura sa va fut :)) MODLOVENE DAU LA PARIU CA ERAI TOT CACAT PE TINE CA A MURIT AVA !:))

ces spunea...

Dumnezeu sa-l...faulteze... :(

Whoever you can think of spunea...

Avaton ma uimeste pe zi ce trece =))